14 april 2008

Webdesign med indbygget SEO

SEOTech har tilføjet et nyt forretningsområde: Webdesign og Webløsninger. Vi har fået en del partnere indenfor design af hjemmesider indenfor de sidste få måneder. Fælles for dem er, at vi har uddannet dem i hvordan de bygger en hjemmeside, som er søgemaskinevenlig og dermed klar til den efterfølgende søgemaskineoptimering.

SEOTech tilbyder nu at levere hjemmesider og Webshops, som er produceret af vore partnere. Vi påtager os hele ansvaret fra idé til færdig hjemmeside som ranker på Google. Design og webprogrammering outsourcer vi til de partnere, som vi finder bedst egnet til opgaven.

Nogle af de Webløsninger som vi allerede har leveret, er blevet til efter kundens deltagelse på vort kursus i søgemaskineoptimering. Her har kunden så fundet ud af, at den platform eller Content Management System som den eksisterende hjemmeside var baseret på, ikke var velegnet til at udføre SEO på – eller at det ville blive for besværligt og tidskrævende. Vi har i disse tilfælde typisk gennemført en 1-1 overførsel af al design og struktur til et nyt og bedre CMS. En sådan løsning kan leveres til en brøkdel af, hvad det ville koste at designe en ny hjemmeside fra bunden eller hvad det ville koste at udføre optimering på en besværlig platform. Alene tidsbesparelsen kan tjene overførslen hjem på meget kort sigt.

Når kunden har fået leveret sin nye hjemmeside, tilsikrer vi at der gennemføres 301 redirects til de nye sider, så man ikke går glip af den eksisterende ranking i Google og værdien af de indgående links, som peger på de gamle sider. Derefter kan kunden så selv vælge enten at udføre det, som han eller hun har lært på SEO kursus – eller at lade SEOTech udføre opgaven med vore seokonsulenter.

Vi indbyder alle Webdesignere og Webbureauer til at blive uddannet i at bygge søgemaskinevenlige CMS’er og hjemmesider. Kurset er ikke gratis, men til gengæld vil man være i stand til at levere egne og vore kunder bedre webløsninger i fremtiden.

Ingen kommentarer: