21 maj 2010

X10 Mini fra Sony Ericsson

Pressen er ved at falde over hinanden i disse dage, for at fortælle os alle, at SmartPhones er på vej til at bliv hverdagseje - alle konfirmanderne skal have SmartPhones, ser det ud til.

Men også for at introducere os for Sony Ericssons lille ny SmartPhone, X10 Mini, som er lige på trapperne. Den lægger en ny og lavere prisgrænse for hvad smarte mobiler skal koste i fremtiden. Prisen på SE X10 Mini bliver nemlig så lav som lige godt 2000 kroner uden abonnement. Og 3 Mobil tager allerede forudbestillinger på den og tager kun 1 krone + abonnement for den. Det giver en mindstepris i bindingsperioden på 2594 kroner, hvilket jo stort set svarer til hvad en almindelig snakkemobil koster.

Sony Ericsson forventer selvfølgelig stor succes med den, og vi andre glæder os til at blive moderne og få en smart mobiltelefon med touchskærm og det hele. Jeg har overgivet mig og har også bestilt én. Nu mest fordi min relativt nye Nokia 6600 slide har så forfærdelig en lyd, så jeg knapt kan høre hvad folk siger. Så nu bliver det altså ud med Nokia og ind med X10 Mini.

God pinse.

Ingen kommentarer: