02 juni 2010

Mobilt Bredbånd med flatrate abonnement

Man får flere og flere mobile gadgets, som kræver et abonnement på mobilt bredbånd med høj hastighed.

Det store problem er, at hvis man har en SmartPhone, en laptop med USB modem, og en Netbook med indbygget modem, skal man have et abonnement til dem hver. Jeg ved godt at man nu kan få 100 kroner rabat på samlerabat hos 3 Mobil, men jeg udnytter jo ikke datatrafikken til 10 GB på hver enhed. Så når en af dem når grænsen, sættes hastigheden ned på den enhed, mens en anden enhed måske kun har anvendt 2 GB. Der mangler mulighed for at have flere SIM-kort med samme nummer og med et flatrate abonnement.

Jeg havde en snak med en sælger fra 3 om det fornyligt. Han blev ved med at henvise til, at vi i Danmark har en "fair use" politik. Fair use? Hvad har det med fair use at gøre. Når masterne står der, er det jo bare med at få udnyttet kapaciteten. Det eneste de får ud af det, er at nogle ejere af SmartPhones går i koma, første gang de får regningen og helt lader være med at surfe.
Hvis de nogensinde skal tjene masterne hjem igen, så er det da med at få så mange som muligt til at gå online trådløst. Så slipper el-selskaberne også for at spilde elkundernes penge på at nedgrave kabler, som ingen gider bruge. Og TDC kan grave deres kobberkabler op og sælge dem til genbrug.

Ingen kommentarer: