07 januar 2012

Android opdateret til 4.0

Google har endnu engang taget førerskabet indenfor mobile styresystemer med den nye version af Android, som nu er ude i version 4.0 og fået det korte og koncise tilnavn Ice Cream Sandwich. Vi nøjes med 4.0.

Den første mobil på markedet med styresystemet implementeret er Samsung Galaxy Nexus, som jo nærmest er en Google phone, blot produceret og markedsført af Samsung.

Senere kommer der nye mobiler fra Sony Ericsson, HTC og Motorola med Android 4.0. Google har jo købt Motorola, så herfra vil der helt sikkert komme et udvalg af smartphones med Android meget snart.

Om Android 4.0 slår Windows Phone 7.5 eller 8 mangler endnu at blive afprøvet i tests og om man kan lide det ene eller det andet styresystem er nok en smagssag. Men hvis man vil have funktionalitet og mange Apps at vælge imellem, falder valget nok på Android. Om Nokia Lumia 800 kan hamle op med Samsung Galaxy Nexus? Hvis du spørger mig, så nej. Selv om Lumia 800 ser ud til at være en udmærket smartphone, så er den ikke en markedsleder. Vi må vente og se om Lumia 900 bliver.

Læs mere om Android 4.0 på min blog Workcamp.

Ingen kommentarer: