06 september 2008

TYPO3 et CMS i dansk kvalitet

Jeg er jo lidt af en patriot og bliver stolt når danske virksomheder gør det godt på den internationale scene. Men jeg er også globalist og stor tilhænger af EU. Alt passer sammen når en dansk virksomhed udvikler produkter til det globale marked og på det globale marked; med respekt for danske danske værdier: Åbenhed, frisind og respekt for det enkelte menneske. P.S. en del danske politikere har vist glemt et eller flere punkter.

Et af de produkter som jeg er stolt af at have en vis tilknytning til Danmark er Content Management Systemet TYPO3. Det er et Open Source CMS, som enhver kan benytte kvit og frit. Der findes mindst 10.000 hjemmesider bygget på denne platform, primært i Vesteuropa, så det kan måske ikke helt betegnes som globalt - endnu.

Mit firma SEOTech har haft stor glæde af at stå fadder til adskillige virksomheders hjemmesider baseret på TYPO3. Det opfattes af mange som en smule nørdet, men det er velfungerende og der er utroligt mange - helt gratis - moduler, som dækker stort set ethvert behov.

Vi har også haft stor glæde af samarbejde med adskillige webbureauer i Danmark og i udlandet, som har bidraget til at levere løsninger til vore kunder. Vel at mærke søgemaskinevenlige hjemmesider som er nemme at få indekseret i Google og de andre søgemaskiner.

SEOTech har bl.a. samarbejde med MOC Systems, HMR-Design og OpenGate.

Ingen kommentarer: