29 oktober 2008

Søgeordsmarkedsføring på opfordring fra Google

Google har i dagens udgave af Børsen indlagt en 24 siders vejledling i søgeordsmarkedsføring. Pointen med skriftet er at få virksomheder til at køre annoncering på Google med Google Adwords.

Der lægges stor vægt på, hvor let det er at komme igang med søgeordsmarkedsføring via Google Adwords. 5 enkle trin til en Google Adwords kampagne og du har sat din online markedsføring igang.

I praksis er det jo nok ikke helt så nemt. Google forklarer f.eks. ikke vigtigheden af en grundig søgeordsanalyse, som er essentielt før man starter en kampagne. Selv om der på 24 sider burde være plads til både dette og at forklare begreber som Quality Score og Bid Management.

Så der er stadig grund til at overveje et grundlæggende kursus i Google Adwords, som vi tilbyder som et heldagskursus. Desværre kan vi ikke forklare alle elementerne i søgeordsmarkedsføring i 5 enkle trin. Men efter et kursus skulle du være klædt godt på - og helt sikker spare penge på dine Google Adwords. Vores Google Adwords ekspert giver dig alle de Adwords tips og tricks, som du har brug for.

Jeg har også kommenteret ovenstående på SEOTech SeoBlog

Ingen kommentarer: