04 december 2008

Joomla - Gratis CMS til din hjemmeside


Joomla er et af verdens mest udbredte Content Management Systemer (CMS) som platform til hjemmesider. Og så er det helt gratis. Der er nemlig tale om et Open Source System.
Man skulle så tro at det kunne mindre end andre systemer, som man skal betale for. Tværtimod er der 100vis af moduler, som også er helt gratis og som stort set er bare plug-n-play. Hvis du har specielle ønsker til dit website, er der en stor chance for, at en Joomla programmør allerede har udviklet det, og stiller gratis til rådighed via Joomla's community.

Det eneste du skal tænke på er, om du vil have et nyt og unikt design, om du kan anvende en færdig skabelon eller om du vil have dit eksisterende design flyttet over på et Joomla CMS. Overflytning af eksisterende design til Joomla vil typisk tage en dags tid.

Og hvad får man så ud af at flytte til Joomla. For det første er det meget nemmere at udføre søgemaskineoptimering på, end de fleste proprietære systemer. Joomla er et søgemaskinevenligt CMS og SEOTech sørger nemlig for at de moduler, som gør det muligt at styre de parametre der giver dig synlighed i Google er til stede.

Det som mange Webbureauer glemmer er at udføre 301 redirects fra de gamle til de nye sider, hvis der er tale om en flytning på et eksisterende domæne. 301 redirects er en del af SEOTech's services og det glemmer vi ikke.

Kontakt SEOTech hvis du ønsker et tilbud på en hjemmeside i Joomla CMS.

Ingen kommentarer: