02 december 2008

Stein Bagger's sidste konkurs med IT Factory

Som jeg har blogget om tidligere på denne blog, har Stein Bagger og IT Factory jo prøvet det før. Denne gang kan man vel forvente, at der er tale om den aller aller sidste konkurs under det firmanavn.
Den eneste der kommer til at tjene penge på det navn i fremtiden er den kurator, som henvises til, når man prøver at klikke ind på IT Factory's hjemmeside. Der bliver helt sikkert tale om en langvarig proces med boopgørelse her. Lad mig gætte på 5-7 år. Så hvis du har penge til gode, må du væbne dig med tålmodighed, og sandsynligvis indse at der ikke er noget at hente.
Stein Bagger sidder nok og hygger sig med sin halve milliard i en kuffert under stolen på en bar med usigt over de gule, røde eller blå hav.

Det er da godt at firmaet ikke nåede på Børsen, så sagen også var gået ud over småsparere som undertegnede. Nu er det da trods alt kun gået ud over nogen som har råd til at miste pengene. Ikke som i Roskilde Bank sagen - her gik det ud over "hr. og fru Jensen", men bagmændene går fri. I IT-factory sagen rammer det nogle velhavende, til gengæld vil Stein Bagger få mindst 6 år bag tremmer, når (ikke hvis) han fanges.

Jeg glæder mig til den bog, som hele affæren helt sikkert giver anledning til at skrive om ca. 10 år. Der bliver tale om en rigtig finanskrimigyser.

Måske kan Dorte Toft skrive den. Hun er trods alt den eneste journalist der kunne se bag om facaden og turde skrive om det på sin blog Bizzen.

Ingen kommentarer: