25 september 2010

Samsung Galaxy Tab

Det har taget nogle år for Tablet-PC'erne at få fodfæste. De første af slagsen arbejdede jeg allerede med for 10-12 år siden.

Men de var måske for langsomme, for tunge og havde for lidt hukommelse. Ihvertfald havde de ikke indbygget modem til mobilt bredbånd.

Nu er de for alvor på vej på banen. Alle går og venter på den officielle introduktion af Apple iPad i Danmark. Nogle forhandlere er blevet så utålmodige, at de har startet parallelimport af den. Men det er vel strengt taget deres kunder, som er blevet utålmodige. De tog dem nok ikke hjem, med mindre der var kunder til dem.

Men nu kommer hybriden mellem en Tablet-PC og en smartphone fra Samsung. En innovativ løsning, hvor skærmen er stor nok til de fleste laptop-opgaver og den er lille nok til at have i en stor lomme. 7" touchskærm er det blevet til. Og med Android styresystem, adgang til internettet via både Turbo 3G og Wifi, kamera både til digital fotografering bagpå og videochat foran, samt mulighed for at telefonere, skal den nok blive en succes. Jeg glæder mig personligt selv til at få fat i et eksemplar af Samsung Galaxy Tab.

Ingen kommentarer: