28 januar 2008

DocTech's e-bog: Søgemaskineoptimering 2008 er klar

Nu er 3. udgave af den e-bog, som i 2007 blev markedsført under titlen ”Søgemaskineoptimering af din egen hjemmeside”, klar til udgivelse. Den nye titel er blevet søgeordsoptimeret til Søgemaskineoptimering 2008.

E-bogen er vokset 20 sider og indeholder nu 97 siders råd, tips og vejledning i søgemaskineoptimering (SEO) med fokus på optimering til Google. Bogen afspejler at DocTech har fået endnu mere erfaring med optimering af kunders hjemmesider, samt deltaget på seminarer og konferencer i udlandet.

De fleste af bogens kapitler er blevet udvidet med mere information og ændringer i best practice indenfor SEO. Ud over at forklare hvorfor og hvordan man gennemfører SEO på sin egen hjemmeside, vises eksempler på html-kode, meta tags samt hvordan man udfører en nøgleordsanalyse i praksis.

Bogen er også blevet udvidet med et kapitel om Online Markedsføring, som jo ud over optimering af hjemmesiden, omfatter bl.a. PPC kampagner – specielt Google Adwords, Blogging og udsendelse af Online pressemeddelelser.

Søgemaskineoptimering 2008 koster kr. 792 + moms (kr. 990 inkl. moms). DocTech tilbyder stadig 14 dages fuld fortrydelsesret mod afgivelse af tro og love erklæring om, at bogen er slettet fra alle medier. Det er vist stadig en unik garanti ved køb af e-bøger.

Herudover omfatter investeringen gratis opdateringer i 12 måneder fra købsdatoen. Alle der har købt en af de tidligere udgaver eller som har fået den gratis ved deltagelse på et af DocTech’s kurser i Søgemaskineoptimering eller Søgemaskine Markedsføring, vil modtage e-bogen automatisk i løbet af få dage.

Ingen kommentarer: