10 januar 2008

Søgemaskine Markedsføring kursus - nye kursus datoer

Lige et rent reklameindslag (et såkaldt Search Engine Marketing spot), da vi nu har lukket for tilmelding til vort første kursus i Søgemaskine Markedsføring med fokus på Online Medier. Men vi har netop åbnet nye datoer i marts, så du kan nå at finde hul i kalenderen endnu.

Til forskel fra vores kursus i Søgemaskineoptimering, handler kurset i Søgemaskine Markedsføring om alle de andre metoder der findes til at få større synlighed på Google. Og i princippet også på MSN, Live Search (eller hedder det Search Live?), Yahoo m.v.

Som jeg har beskrevet fornyligt, har du sandsynligvis kun mulighed for at få 2 hits indenfor de første 10 resultatsider på Google på samme domæne - de første 100 resultater. Men der findes heldigvis andre metoder til at få flere hits i TOP 10 på Google. Og det er dem, som vi underviser i på kurset i Søgemaskine Markedsføring.

I bund og grund handler det om at udnytte alle muligheder for branding af virksomheden og produkterne. Og der findes en bred vifte at online medier at gøre det med: Online PR, Online Presse, Online blogging på egne blogs, sociale medier, sociale netværk, PPC kampagner hvor Google Adwords selvfølgelig er den største. Men også simpel Linkbuilding bliver berørt.

Hovedemnet er dog Branding via Online PR og Presse, da der er så mange muligheder, som du kan udnytte gratis eller i hvertfald meget billigt i forhold til fysisk markedsføring. Det er her PressWire, som vi har et godt samarbejde med, har deres stærke sider. De ved hvordan en PR kampagne og en pressemeddelelse skal skæres for at virke - og hvordan du kommer i kontakt med de rigtige journalister - både i den fysiske og i cyberspace.

Nå, det var bare lige hvad der var at sige om at der nu er åbnet for tilmelding til vort kursus i Søgemaskine Markedsføring i marts - før den tidlige påske. Så er du klar til at angribe markedet efter påske.

P.S. Du kan også læse om søgemaskinemarkedsføring hos SEOTech

Ingen kommentarer: