15 februar 2008

Google Adwords Qualified Professional hos DocTech

Så har Stuart Bishop gennemført sin eksamen som Google Adwords Qualified Individual. Derved har han ikke kun kundernes ord for, at han er Adwords ekspert og ekspert i afvikling af PPC-kampagner.

Certificeringen understøtter den kraftige ekspansion, som DocTech's afdeling for Søgemaskineoptimering (SEO) og Søgemaskine Markedsføring (SEM) er inde i netop nu.

Vi startede med at afholde kurser i SEO. Så udvidede ved at indgå samarbejdsaftaler med Web-bureauer, så de lærte hvad der skulle til for at bygge søgemaskinevenlige hjemmesider. Næste skridt var at formidle sådanne hjemmesider til kursister, hvor deres eksisterende løsning var umuligt at komme videre med f.eks. på grund af dårligt Content Management System. Fjerde skridt blev levering af decideret konsulentarbejde og gennemførelse af SEO. Femte skridt blev Google Adwords optimering og administration, som netop Stuart fik hovedansvaret for. Sjette skridt blev et nært samarbejde med PressWire om kurser i Online Markedsføring, hvor vi netop har gennemført den første omgang med stor succes. Det syvende skridt bliver kurser i Google Adwords fra ultimo marts eller primo april.

Er der nogen der tør gætte på hvad det ottende skridt bliver? Det bliver afsløret 1. marts om alt går vel.

P.S. Svaret er IKKE Google Qualified Company. Ifølge Stuart ligger det ca. 6 måneder ude i fremtiden.

Vi marcherer hastigt fremad med mange små skridt. Læs mere på denne kanal 1. marts.

Ingen kommentarer: