29 juli 2009

iPhone 3G

Så kommer den endeligt...Apple's iPhone i ægte 3G udgave, så vi kan få fuld speed på download og streaming video, og hvad man ellers kan finde på at bruge denne multi-gadget til.

Apple ser ud til at have sat sig på alt hvad der hedder innovation indenfor elektronik disse dage. Alle andre halter håbløst bagefter og gør i bedste fald, hvad de kan for at kopiere koncepterne.

Nu kommer så deres håndholdte super-multimedie-computer forklædt som en mobiltelefon med fuld speed på internettet. Heldigvis har 3 fået fravristet Telia monopolet på at sælge den, så nu kan vi få fuld glæde af 3's hastighed på Turbo 3G netværket og deres dækning af Danmark med 7,2 Mbit...som snart bliver til 21 Mbit.

Og så er 3 endda billigst med den. Hos 3 koster en iPhone kun 1 krone + abonnement på 599 pr. md. Abonnementsprisen er den samme som Telias, men du skal betale 1098 kroner mere for telefonen.

Nu kan man så bruge resten af sin sommerferie med at finde ud af at begrænse sit tidstab på arbejdet, ved at lære iPhone computerens mange finurligheder INDEN man starter på arbejde igen. Ellers vil den jo være en tidsrøver og ikke en gevinst.

Desværre er der så mange muligheder med den lille dims, så jeg personligt tror, at den længe kommer til at koste tid, end at spare tid. Anyway. Hvem kan undvære den mest innovative telefon på markedet....eller PC på markedet...eller ?? what ever you will call it.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hej Preben, jeg er Kundekonsulent i Telia.

Jeg vil blot gøre dig opmærksom på, at vores priser på nuværende tidspunkt starter på 599 kr. med et iOn abonnement til 599 kr. pr. md.. Ud over det kan jeg oplyse, at du med Ion får et abonnement uden opkaldsafgift, hvor du hos 3 skal betale 35 øre pr. opkald. Dette betyder at din telefonregning hos 3, nemt bliver mere end 100 kr. dyrere pr. md..

Med venlig hilsen, Per, Kundekonsulent i Telia. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til Kundeservice på 80 40 40 40.