05 juli 2009

TDC Bredbånd

TDC er stadig den største leverandør af bredbåndsforbindelser i Danmark, når vi tæller antal abonnenter.

Selv om EL-selskaberne har brugt milliarder på at grave hurtige fibernet kabler ned, så klarer de fleste af os jo med TDC's kobberkabler. Det kan være frivilligt eller ej. Det er jo ikke alle husstande, som har mulighed for at koble sig på fiberkablerne (heller ikke jeg).

Alle udbydere af ADSL Internetforbindelser / bredbåndsforbindelser leverer deres ydelser via TDC's kobberkabler, som de ved lov skal tilbyde andre at benytte. Derved opretholdes et vist konkurrenceniveau i Danmark på området.

Det samme gør sig i og for sig gældende på mobilt bredbånd. Der er kun 3, TDC og Telia, Telenor, som har licens til 3G. Alle andre der tilbyder 3G mobilt bredbånd, leverer ydelserne via disse netværk.

Bredbåndsportalen er en ny portal, som giver dig alle oplysningerne om TDC bredbånd, men også alle de andres tilbud, både på ADSL og mobilt bredbånd.

1 kommentar:

Jesper sagde ...

Hej Preben

Jeg ved ikke om det stadig er galt, men TDC har været beskyldt for at lægge ordrer fra andre ADSL udbydere bagest i bunken så deres egne kunder fik ADSL væsentligt hurtigere...