11 juli 2008

Fujitsu fi-6130 og fi-6230 scannere overtager arbejdet


Vore to mest populære scannere og gode arbejdsheste, Fujitsu fi-5120C og Fujitsu fi-5220C bliver nu afløst af mere moderne teknik. Fujitsu fi-6130 og 6230 tager over og de første er allerede leveret.

Fujitsu fi-6130C og Fujitsu fi-6230C er blevet kraftigt forbedrede i forhold til de tidligere modeller, men holder samme pris. De er 33% hurtigere end fi-5120 og fi-5220 og de har arvet teknikken fra de større scannere som f.eks. at kunne tage papir med blandet vægt og størrelse i arkføderen. Nu kan du også scanne dine visitkort og kreditkort op til 1,4 mm tykkelse uden problemer.

Jeg har selv anvendt den tidligere model til at scanne mine gamle papirbilleder. Det bliver endnu nemmere med den nye. Et helt familiealbum er scannet på få minutter - hvis billederne da er taget ud af albummet først ;-)

Desværre tager disse nye små scannere jo også nærmest brødet ud af munden på os der sælger scannere. Vi har netop sparet en større virksomhed ganske mange penge ved at anbefale køb af 3 styk Fujitsu 6130'ere i stedet for én større maskine af et andet mærke. De kunne dermed decentralisere scanningsprocesserne, få større produktivitet og sparede ca. 40.000 kroner. Effektiv digitalisering til lavpris.

Bemærk at C'et i modelbetegnelserne for alle Fujitsu's scannere nu er taget væk. Bogstavet har i mange år indikeret at der var tale om en color scanner; men da alle scannere i dag er farvescannere, har Fujitsu tænkt at der ikke var nogen grund til at bibeholde det. Men da vi ved at mange søger via Google med de normale modelbetegnelser med C til sidst, vil vi nok optimere til den variant også. Lige nu er der nemlig kun DocTech, som hitter på Google ved søgning på disse scannere.

Bemærk at jeg anbefaler Fujitsu fi-6130 og Fujitsu fi-6230 til små og mellemstore opgaver.

Fortsat go' sommer!

Ingen kommentarer: