26 november 2007

Google Maps i beta version på dansk

Søgning på DocTech på Google Maps:


Google Maps er nu klar i beta version og det er bare med at hoppe med på vognen fra starten. Google har allerede har hentet oplysninger om alle virksomheder hos Eniro og de er ikke altid lige præcise. Derfor kan du ligeså godt udnytte mulighederne for at indlægge dine egne oplysninger om virksomheden og dets produkter. Google har hentet oplysningerne hos Eniro, og de er ikke altid lige præcise

Se Google Maps her

Husk at søgeordsoptimere dine oplysninger, så har du større mulighed for at blive fundet på firmaets kerneprodukter og ydelser.

Du kan søge på virksomhedsnavne eller typer, som f.eks. Pizza og straks får du vist placeringen af 1525 Pizza-restauranter i Danmark. Du kan få vist kørevejledning både i tekst og på kortet. Du kan få vist menuen (hvis restauranten har lagt den ind). Du kan se fotos og anmeldelser og meget andet.

Du har nu også mulighed for at placere Google Adwords annoncer på disse sider. F.eks. kan man se en annonce for en børnebog og pizza på søgesiderne om Pizza-restauranter.

Google Maps er første skridt mod Universal Search (Universel søgning) på dansk. Bare vent. Snart kommer søgning i videoer, billeder, nyheder og produkter. Det kommer til at stille større krav til søgemaskineoptimering af din hjemmeside, hvis du vil være med i toppen.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det er lidt old news, du skriver :-) Concept-i skrev om det allerede den 22. august: http://www.blog.concept-i.dk/google-maps-danmark/

Men det er en spændende funktion uanset!

Anonym sagde ...

Hej Preben

Det er da lidt "gammel vin" du viderebringer her :-)

Vi skrev om det i august: http://www.blog.concept-i.dk/google-maps-danmark/

Preben Madsen sagde ...

Vi er jo ikke så hurtige i vores butik. Men du lå jo heller ikke i målgruppen.
Google er jo heller ikke selv så hurtige. De har først sendt deres lille reklamefolder ud for en uges tid siden.

Anonym sagde ...

He-he... Her i Jylland kom de ud i starten af oktober. Og så siges det, at I er foran derovre østpå...