03 november 2007

SMX Stockholm giver nye Google tips og tricks

Vel hjemkommet fra Search Marketing EXPO – SMX Stockholm, er hovedet så fuld af ny information om både søgemaskineoptimering og søgemaskine markedsføring, at det lige skal have lov til at bundfælde sig. Det var lidt overvældende meget information på to koncentrerede dage.

Konferencen var delt op i to spor: Søgemaskineoptimering og søgemaskine markesføring - SEO og SEM. Stuart og jeg fulgte et spor hver, så vi har det hele med hjem. Og det vil komme vore kunder, kursister og besøgende til gode i fremtiden.

Vi mødte eksperter fra Google, Yahoo, Microsoft, SEOmoz og mange andre. En dansker var der også. Dennis Mortensen fra Indextools var kommet hele vejen fra Budapest og holdt et godt indlæg om nogle værktøjer, som de udvikler i Ungarn. Check www.indextools.com

I vil sikkert kunne finde blogs som afslører de bedste nyheder indenfor SEO og SEM, men ikke her.

Hvis du vil vide mere om hvad vi lærte på SEO konferencen i Stockholm, bliver du desværre nødt til at tilmelde dig vores e-mail service SEO tips & Tricks. Du får ikke engang et link, men bliver nødt til at lave en Google søgning på denne service, som er gratis de første 3 måneder.

Det skal ikke være for let, vel?

P.S. Du er velkommen til at sende anonyme kommentarer, men de vil ikke blive offentliggjort eller modkommenteret. Hvis du ønsker at levere en anonym kommentar, bliver du nødt til at medsende dit navn og e-mail adresse, så jeg ved hvem du er.

Ingen kommentarer: