29 november 2007

Google ville ikke være til grin

Man har længe kunnet læse historier om Cloaking Systems, ReFocus og bagmanden Marcel Fuursted. Nu er selskaberne gået konkurs og Marcel gået under jorden.

Google har afsløret Cloaking Systems’ kunder, blandt andet velgørenhedsorganisationen En God Sag, som selv påstår at de ikke vidste at deres hjemmeside www.engodsag.dk var cloaket.

Marcel har drevet gæk og grin med Google i længere tid og påstået, at Google ikke var i stand til at afsløre deres cloaking teknikker. Det har nu vist sig ikke at holde vand.

Matt Cutts fra Google fortæller historien om afsløringen på sin blog Gadgets, Google and SEO

Du kan også læse nyheder om sagen hos ComOn og ErhvervsBladet

DocTech tilbyder jo som bekendt kurser i søgemaskineoptimering og en deltager fandt under kurset ud af, at deres hjemmeside var cloaket uden at han vidste det. Samarbejdet med leverandøren af optimeringen blev afbrudt og har siden brugt hvad han lærte på kurset til White Hat optimering.

Hvis du selv eller hvis du kender nogen der er kommet i klemme hos Cloaking Systems eller ReFocus, må de meget gerne kontakte mig – også anonymt. Jeg vil meget gerne høre om gode og dårlige erfaringer og vil også gerne tilbyde hjælp til at blive rehabiliteret hos Google.

Ingen kommentarer: