21 november 2007

Søgemaskineoptimering af din egen hjemmeside version 1.1 er udkommet

Hvis du lige nu sidder og venter på en opdatering af min e-bog om søgemaskineoptimering, så venter du ikke længe. Computeren kører på fuld kraft med at producere e-bogen og udsende dem. Det tager lidt tid, da den nye version får samme personlige kode, som den oprindelige.

Hvis du endnu ikke har investeret i bogen, skal du vide at den bl.a. er opdateret med råd og vejledning indenfor SEO om Google’s Supplerende Indeks, Content Management Systemer, Hosting af hjemmesider, Google PageRank, Betalte links og Cloaking. Og så har jeg efter venlig vejledning fra en læser fået luget et par tastefejl væk.

For eksisterende ejere af e-bogen, vil ændringer og nye afsnit blive vist med rød tekst, så man ikke behøver at læse hele bogen igennem igen for at finde ændringerne.

Hvis du er bekymret for at investere 792 kroner i en e-bog, kan jeg for det første nævne at Martin Thorborgs nyeste koster 1500 kroner. Den har du ikke returret på. Det har du faktisk på ”Søgemaskineoptimering af din egen hjemmeside”. Jeg vil gætte på, at der er tale om det første salg af en e-bog, som overholder den generelle lovgivning om e-handel, som kræver 14 dages fuld returret. Vi giver dig endda 3 dages kredit, så du vil kunne nå at læse bogen, uden nogensinde at have betalt for den – hvis du er hurtig. Der er trods alt 78 sider med gode råd og vejledning om optimering af din hjemmeside. Der er dermed tale om den største og mest omfattende håndbog (hvis du printer den ud) og vejledning i søgemaskineoptimering som findes på dansk.

Endvidere kan du læse brudstykker af bogen her, hvis du vil have et par smagsprøver. Og hvis du beholder den, vil du få gratis opdateringer til og med 31. december 2008.

Et sidste tip om SEO: Hvis du vil vide mere efter at have læst bogen, så tilmeld dig DocTech’s email tjeneste, SEO Tips & Tricks. Her følges der op hvor bogen slipper og disse SEO tips er gratis de første 3 måneder.

Det kan man vel kalde risk free business.

Ingen kommentarer: