14 december 2007

Canon scanner i julegave


Jeg skal nok lade være med at afsløre hvem der har købt. Men det ser ud som om, at der er nogen der skal have en Canon scanner i julegave i år. A3 scannere fra Canon er simpelthen årets julegave hit.

Så kan man jo undre sig over, hvad alle disse scannere skal bruges til. De fleste har jo efterhånden digital kamera, så det er måske for at scanne og digitalisere gamle fotos. Eller er det for at scanne julekort, så de ikke fylder op. Man nænner jo næsten ikke at smide dem ud før omkring påsketid. Med digitalisering kan man jo gemme dem forever. Storage koster jo ingenting længere.

Spøg til side.

Det ser ud som om at alt på papir skal digitaliseres i øjeblikket. Vi har forespørgsler om scanning af bøger, digitalisering af arkiver, OCR scanning af foreningsblade, ICR af fakturaer, scanning til pdf af gamle og skrøbelige bøger, scanning af kort i storformat (scanning større end A3) og scanning af evalueringsskemaer med genkendelse af svar. For bare at nævne nogle af de opgaver der er aktuelle lige for øjeblikket. Og vi kan heldigvis klare det meste. Ellers finder vi én som kan. Jeg kan ikke mindes at vi har måttet afvise en forespørgsel. Jo, nogle meget få er teknisk umulige, men de ER virkeligt få.

Jeg kunne virkeligt godt tænke mig at se hvordan en Canon DR-9080C farvescanner. Altså en A3 scanner med arkføder vil komme under juletræet hos xpqr12tsta3kl (navnet er krypteret af hensyn til gavens modtager).

Heldigvis for jer der stadig står og mangler ideer til julegaver, kan vi levere Canon scannere til tilbudspris helt frem til 21. december. Og hvis det ønskes, pakker vi den også ind i julepapir. Bemærk: Canon scannere kræver ikke batterier, så der er lige til at gå i gang med digitalisering af julekort, gavekort og analoge familiefotos med.

God jul til alle dem der får en Canon scanner i julegave. Og til alle I andre også.

Ingen kommentarer: